A blogról

Blog technológiáról, innovációról, digitalizációról az ERP-vel, és egyéb vállalati megoldásokkal kapcsolatban

A blogot az InfoConsulting Hungary Kft. szerkeszti. Az InfoConsulting a svéd IFS AB legnagyobb európai partnereként kínálja az IFS Applications integrált vállalatirányítási rendszert (ERP-t), amelyet vállalatok ezrei használnak világszerte.

Amennyiben az IFS Applications ERP-rendszer és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások iránt érdeklődik kérjük, látogassa meg az InfoConsulting Hungary Kft. hivatalos weboldalát a https://infoconsulting.eu/hu címen!

Az InfoConsulting Hungary blog célja, hogy információt nyújtson az ERP-rendszereket és egyéb üzleti megoldásokat érintő gyártó- és szolgáltatóipari trendekről. A tartalom fő forrása a díjnyertes IFS Blog, ahonnan igyekszünk kiválogatni a legérdekesebb, a magyar piac számára is releváns cikkeket, és magyar nyelven, szükség szerint szerkesztve a hazai közönség elé tárni ezeket.

Magatartási kódex

  1. A blogon megjelenő tartalmak és hozzászólások azok szerzőinek személyes véleményét tükrözik, és nem tekinthetők az InfoConsulting Hungary Kft. vagy az InfoConsulting cégcsoportba tartozó bármely tagvállalat hivatalos állásfoglalásának. A közzétett tartalom csak információs célt szolgál, és nem tekinthető a tartalomban esetlegesen megemlített termékek, szolgáltatások, cégek, módszerek, eljárások InfoConsulting Hungary Kft. vagy az InfoConsulting cégcsoportba tartozó bármely tagvállalat általi hivatalos ajánlásának.
  2. A blog tartalma az összes hozzászólással együtt mindenki számára elérhető, így bizalmas információk megosztása nem megengedett.
  3. A blogon szigorúan tilos minden olyan információ megosztása vagy ilyen információra való hivatkozás, amely bármilyen módon sérti mások szellemi termékeihez fűződő jogait, ami jogszabályba ütközik, amely másokra nézve rágalmazó vagy támadó jellegű lehet.
  4. Hozzászólása esetén beleegyezik, hogy kizárólagosan felel minden ön által közzétett vagy hivatkozott információ tartalmáért, és minden felelősség alól mentesíti az InfoConsulting Hungary Kft.-t, valamint az InfoConsulting cégcsoportba tartozó összes tagvállalatot, amely azzal kapcsolatos, hogy ön használja a blogot. Továbbá az egész világra érvényes, örökös, visszavonhatatlan, jogdíjmentes, átruházható (beleértve az allicencbe adás jogát is) joggal ruházza fel az InfoConsulting Hungary Kft.-t, valamint az InfoConsulting cégcsoportba tartozó összes tagvállalatot valamennyi szerzői, kiadói és erkölcsi jog gyakorlására az ön által közzétett tartalomra vonatkozóan.
  5. A hozzászólások moderálásra kerülnek, és csak azt követően jelennek meg, miután a blog egy szerkesztője jóváhagyta azokat.
  6. A blog szerkesztősége fenntartja a jogot, hogy eltávolítson bármely olyan információt, amely sérti a magatartási kódexben lefektetett szabályokat, alapelveket. Ezek ismétlődő vagy súlyos megszegése esetén a szerkesztőség fenntartja a jogot, hogy az érintett felhasználó bloghoz való hozzáférését felfüggessze, vagy megszüntesse. A blog bármilyen nem rendeltetésszerű felhasználása jelezhető a blog szerkesztőségének.

Jogi információk

Adatvédelmi nyilatkozat

Jogi közlemény

Közösségi oldalaink

Témák

Legutóbbi bejegyzések

Archívum